• Неодамнешно
Замена Дел ЗА Хувер 4010001а Хартија Торба Тип На Кабриолет Концепт, Елита Наследство Кеси
zoom_in

Замена Дел ЗА Хувер 4010001а Хартија Торба Тип На Кабриолет Концепт, Елита Наследство Кеси

DEN 1.67

Количина на стоки
check Достапно на барање

Замена на Дел За Hoover 4010001 A Хартиена Кеса Тип Кабриолет. Концепт ,Елита Наследство 3 Кеси се Вклопува Во Модели : - одговара на Hoover Еден Концепт, Концептот на Две, Кабриолет ( Врвот се Пополни ), Елита, Бис, Futura, услужни и Светлина, Наследство, Најпосакувана, Power Max, Надмоќ, Runabout, Спектар, Дух, Темпото, Деценија 800, 80 Деценија, РС, Констелација, Turbo Power 1500, 2000, 2200, 3000, 3200, 4000, 4200, Иновација модели вклучувајќи C1631, C1632, C1800, C1800020, C1805, C1810, C1810020, C1815, CH50015, CH50020, U4459, U4459-940, U4461-9, U4463-9, C1431, C1431010, CH50000, CH50020, C1800, C1800020, CH50015, C1810, C1810020, C1805, C1815, C1404, C1412-900, C1414-900, CH50025, U5043930, U3315-070, U3105, U4205, U5073930, U4363042, U4373, U4373-9, U4373048, 1030, C1069, C1401, C1403, C1409-910, C1411-930, C1413-910, C1413-930, C1439, C1498, C1498-020, C1499, C1499-020, CH1800010, CH1810010, CP50000, U3101, U3103, U3105-035, U3105-930, U3107, U3109, U3109-100, U3223-9, U3225, U3301, U3301-030, U3303, U3303-030, U3305, U3305-030, U3307, U3311, U3309, U3317-900, U3335-900, U3715-930, U3721-910, U3725-930, U3729-910, U3737-910, U3745-910, U4125, U4151, U4201, U4203, U4209, U4219, U4245, U4245-030, U4245-930, U4247-016, U4247-900, U4253-930, U4256-900, U4257-930, U4258-930, U4259-930, U4260-930, U4261-910, U4261-930, U4261-940, U4261-980, U4261-990, U4262-930, U4263-930, U4264-930, U4266-930, U4266-960, U4267-930, U4268-930, U4269-930, U4270-930, U4270-940, U4271-930, U4271-980, U4272-930, U4283-970, U4293-930, U4295-930, U4296-930, U4297-910, U4299-930, U4299-980, U4313, U4381-900, U4385, U4265-910, U4265-930, U4387, U4407, U44509, U4455, U4457-9, U4459, U4459-940, U4461-9, U4463-9, U4465-9, U4467, U4467-960, U4467-970, U4467-980, U4469, U4481, U4483, U4485, U4497-9, U4507, U4507-9, U4509, U4511, U4511-9, U4525, U4533-9, U4535-930, U4537-910, U4537-930, U4537-980, U4539-930, U4545-900, U4471, U5270-930, U5035-930, U5043-910, U5043-930, U5035-910, U5089-910, U5089-920. Дел Бр : - 4010001А. Бренд : - Хувер. Боја : - Како Што Покажува Сликата. Направено од квалитетен материјал за да ве одржува вакуум безбеден и во работна состојба цело време. 100% гаранција за задоволство со вашето купување. Ние нудиме 30-дневна гаранција за враќање на парите. Купувачот е одговорен за враќање на превозот.

Избор на купувачи..