• Неодамнешно
Дорман-Ое Решенија 609-143. Комплет За Сервисирање На Системот За Следење На Притисокот во гумите одговара: 2006-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ Е, 2007-МЕРЦЕДЕС - БЕНЦ С
zoom_in

Дорман-Ое Решенија 609-143. Комплет За Сервисирање На Системот За Следење На Притисокот во гумите одговара: 2006-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ

DEN 895.84

Количина на стоки
check Достапно на барање

Возилото модел години овој дел се вклопува : Мерцедес-Бенц CL550 : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц CL600 : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц CL63 AMG : 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц CL65 AMG : 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц CLS500 : 2006 Мерцедес-Бенц CLS55 AMG : 2006 Мерцедес-Бенц CLS550 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 Мерцедес-Benz CLS63 AMG : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 Мерцедес-Бенц E320 : 2006, 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц E350 : 2006, 2007, 2008, 2009 Година Мерцедес-Бенц E500 : 2006 Мерцедес-Бенц E55 AMG : 2006 Мерцедес-Бенц E550 : 2007, 2008, 2009 Година Мерцедес-Benz E63 AMG : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц GL320 : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц GL450 : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц GL550 : 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц ML320 : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц ML350 : 2006, 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц ML500 : 2006, 2007 Мерцедес-Бенц ML550 : 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц ML63 AMG : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц R320 : 2007, 2008, 2009 Година Мерцедес-Бенц R350 : 2006, 2007, 2008, 2009 Година Мерцедес-Бенц R500 : 2006, 2007 Мерцедес-Бенц R63 AMG : 2007 Мерцедес-Бенц S550 : 2007, 2008, 2009 Година Мерцедес-Benz S600 : 2007, 2008, 2009 Година Мерцедес-Бенц S63 AMG : 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц S65 AMG : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц SL500 : 2006 Мерцедес-Бенц SL55 AMG : 2006, 2007, 2008 Мерцедес-Бенц SL550 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 Мерцедес-Бенц SL600 : 2007, 2008, 2009 година Мерцедес-Бенц SL63 AMG : 2009, 2010, 2011, 2012 година Мерцедес-Benz SL65 AMG : 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 Карактеристики и Предности : Вентил матични, печат за миење, и/или монтажа завртка обезбедени (каде што е применливо). Секој комплет е поединечно заглавен и вклучува правилно монтирање на капаче за запечатување, шестоаголна навртка, гумена шипка и јадро на вентилот.

Избор на купувачи..