• Неодамнешно
Фабрика Радио 638-58707-НОА АМ Фм Радио Двд Плеер Одговара 05-Одисеја Одговара изберете: 2005-ХОНДА ОДИСЕЈА
zoom_in

Фабрика Радио 638-58707-НОА АМ Фм Радио Двд Плеер Одговара 05-Одисеја Одговара изберете: 2005-ХОНДА ОДИСЕЈА

DEN 676.32

Количина на стоки
check Достапно на барање

2005 -2006 - 2007 - 2008 - 2009 - 2010 Хонда Одисеја Радио АМ ФМ ЦД Двд Приемник Со Задни Забавни Контроли. Дел Број : 39100-ШЈ-А800. Број на лице : 1АУ0. Реф Број : ЦР-LH8460 Z. ова е за хонда одисеја 2005 до 2010 ФАБРИКА OEM ЦД Двд Приемник. Ова не вклучува Во радио ЦД Или Двд Плеер. Тоа е само за приемникот. Радиото СЕ продава САМО КАКО ЗАМЕНА. Ако го немате овој точен број на дел во моментов во вашето возило, најверојатно нема да РАБОТИ. Ако не сте сигурни за вашиот дел број, дајте му на дилерот на Хонда повик со ВАШИОТ ВИН и тие треба да можат да ви го дадат точниот број на делот. Можеби изгледаат исто и ги имаат истите приклучоци, но потоците на податоци може да бидат различни, не дозволувајќи им да кодираат. На пример, надворешните засилувачи се користат во некои автомобили и нема да дозволат размена, итн.OEM Единица Карактеристики : AM FM Цд Плеер Диск ДВД (ова е само приемникот) Компатибилен Дел Броеви : 39100 SHJA80, 39100 SHJ81, 39100shja82компатибилен со 2005 2006 2007 2008 2009 2010 honda Odysseytechnical Поддршка Обезбедени од Страна На 1 Фабрика Радио. Ова е 2005-2010 хонда одисеја ФАБРИКА ОЕМ ЦД Двд Приемник. Дел Број : 39100-ШЈ-А800. Број на лице : 1АУ0. Реф Број : ЦР-LH8460 Z. ова не вклучува Во радио ЦД Или Двд Плеер. Тоа е само за приемникот. Кодот за ова радио е вклучен. Радиото СЕ продава САМО КАКО ЗАМЕНА. Ако го немате овој точен број на дел во моментов во вашето возило, најверојатно нема да РАБОТИ. Ако не сте сигурни за вашиот дел број, дајте му на дилерот на Хонда повик со ВАШИОТ ВИН и тие треба да можат да ви го дадат точниот број на делот. Можеби изгледаат исто и ги имаат истите приклучоци, но потоците на податоци може да бидат различни, не дозволувајќи им да кодираат. На пример, надворешните засилувачи се користат во некои автомобили и нема да дозволат размена, итн. АМ/ФМ Радио Двд Плеер.

Избор на купувачи..