• Неодамнешно
Стандардни Моторни Производи Кс Тропање Сензор
zoom_in

Стандардни Моторни Производи Кс Тропање Сензор

DEN 3520.00

Количина на стоки
check Достапно на барање

Опис на брендот : Стандард е водечко производство на целосна линија на производи поврзани со управувањето со моторот, од гориво до палење до издувни гасови и целата електроника помеѓу нив.Сензор За Чукање на палење (Детонација) Сензор За Палење (Детонација)"Стандард произведува целосна линија на производи поврзани со управувањето со моторот, вклучувајќи делови за палење и емисија, вградени компјутери, жици за палење, кабли за батерии, делови од системот за гориво, како и скоро сите критични компоненти со висока технологија за возила со доцен модел, вклучувајќи ги и контролните модули на системот за палење без дистрибутер (ДИС); сензори за кислород; вентили за рециркулација на издувните гасови (ЕГР); И Калем-На-Приклучок Калеми; Инјектори За Гориво И Регулатори На Притисок; Широк Спектар на анти-заклучување сопирачка, температура, брегаста осовина, коленестото вратило, удар, мапа и сензори за позиција на гас; и повторно произведени компјутери на одборот и сензори за масовен проток на воздух." - 2009 BMW 128i|||2007-2009 BMW 328i|||2009 BMW 328i x Drive|||2007-2008 BMW 328xi|||2007 BMW 335i|||2006-2007 BMW 525i|||2006-2007 BMW 525xi|||2008-2009 bmw 528i|||2011 bmw 528i база|||2009 bmw 528 I xdrive|||2008 bmw 528xi|||2006-2007 bmw 530 XI|||2011 bmw x3 xdrive28i||||2009 BMW Z4|||2011 bmw z4 sdrive30i|||2007 bmw x3|||2008-2010 bmw 128i|||2006 bmw 325i|||2006 bmw 325xi|||2010 bmw 328 I|||2010 bmw 328i XDRIVE||||2006 bmw 330i|||2006 bmw 330xi|||2010 bmw 528i|||2010 bmw 528i xdrive|||2007-2010 bmw x3|||2012 bmw x3 xdrive28i|||2007-2008 bmw x5|||2009-2010 bmw x5 xdrive30i|||2006-2008 bmw z4|||2010 bmw z4 sdrive30i|||2011-2012 BMW 128 I ОЗНАКА НА ОСНОВНИОТ МОТОР=n51b30a|||2011-2012 bmw 328i ознака на основниот мотор=N51 B30 A|||2011-2012 BMW 328i ознака на основниот мотор xdrive=N51 B30 A|||2011-2012 bmw 328i ознака на основниот мотор=n52||2011-2012 bmw 328i xdrive ознака на основниот мотор=n52|||2011-2012 bmw 128i ознака на основниот мотор=N52 B30 A стандардни моторни производи ks350 чукни (ДЕТОНАЦИЈА) сензор. Спакувани како 1.

Избор на купувачи..