• Неодамнешно
Форшунген зур дојчен Гешихте. Ауф Веранласунг Сејнер Маџестат Де Конигс Фон Баерн хрсг. Дурч Умре Историска Комисија беи Дер Конигл. Академија Дер Висеншафтен. Вол?
zoom_in

Форшунген зур дојчен Гешихте. Ауф Веранласунг Сејнер Маџестат Де Конигс Фон Баерн хрсг. Дурч Умре Историска Комисија беи Дер

DEN 1032.00

Количина на стоки
check Достапно на барање

Кожено издание. Јазик : Германски Волумен : Бд.24 (1884) Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатени од 1884 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 674 Наслов : Forschungen zur deutschen Geschicte. Ауф Веранласунг Сејнер Маџестат Де Конигс Фон Баерн хрсг. Дурч Умре Историска Комисија беи Дер Конигл. Академија Дер Висеншафтен. Волумен .24 (1884) (1884) [Кожен] Автор : Форшунген зур дојчен Гешихте. Ауф Веранласунг Сејнер Маџестат Де Конигс Фон Баерн хрсг. Дурч Умре Историска Комисија беи Дер Конигл. Академија Дер Висеншафтен. Волумен .24 (1884).

Избор на купувачи..