• Неодамнешно
Трактати во контроверзии Со Епископот Хорсли
zoom_in

Трактати во контроверзии Со Епископот Хорсли

DEN 3.33

Количина на стоки
check Достапно на барање

Кожено издание. Јазик : Англиски Волумен : в. 2 Кожно Врзување На 'рбетот и Аглите со печатење На Златни лисја на' рбетот. Препечатени од 1815 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 532 Наслов : Трактати во контроверзии со Епископот Хорсли, од Џозеф Пристли .. Со белешки од уредникот. На кој е припоен додаток, кој содржи преглед на контроверзноста, во четири писма до епископите, од истиот автор, никогаш порано објавен. Том 2 (1815) [Врзан Со Кожа] Автор : Пристли, Џозеф Трактира во контроверзии со Епископот Хорсли, Од Џозеф Пристли .. Со белешки од уредникот. На кој е припоен додаток, кој содржи преглед на контроверзноста, во четири писма до епископите, од.

Избор на купувачи..