• Неодамнешно
Еди Хејзел - Игра Дами И Гитара Тангс (Електрични-Винил
zoom_in

Еди Хејзел - Игра Дами И Гитара Тангс (Електрични-Винил

DEN 576.00

Количина на стоки
check Достапно на барање

Ако вашиот круг на пријатели вклучува гитаристи, направете го овој мал тест. Прашајте ги дали се запознаени Со Играта, Дамите и Гитарата На Еди Хејзел. Шансите се дека нивните очи ќе се прошират, проследено со извик нешто како " мислев дека сум единствениот што знаеше за тој запис!"Навистина, познавањето на овој релативно нејасен албум е нешто како тајно ракување меѓу мажите со секири, бидејќи работата на гитарата на него е неверојатна. Но, тогаш, мораше да бидеш лоша мута за да бидеш во бенд со Џорџ Клинтон, Бутси Колинс, Берни Ворел и остатокот од парламентот/Функаделичкото мајчинство, и тука се најде 17-годишниот Еди Хејзел во 1967 година, како нов гитарист Во Парламентите. Еди Хејзел - Игра Дами И Гитара Танги (Електрични-Винил. 2021. Ако вашиот круг на пријатели вклучува гитаристи, направете го овој мал тест. Прашајте ги дали се запознаени Со Играта, Дамите и Гитарата На Еди Хејзел. Шансите се дека нивните очи ќе се прошират, проследено со извик нешто како " мислев дека сум единствениот што знаеше за тој запис!"Навистина, познавањето на овој релативно нејасен албум е нешто како тајно ракување меѓу мажите со секири, бидејќи работата на гитарата на него е неверојатна. Но, тогаш, мораше да бидеш лоша мута за да бидеш во бенд со Џорџ Клинтон, Бутси Колинс, Берни Ворел и остатокот од парламентот/Функаделичкото мајчинство, и тука се најде 17-годишниот Еди Хејзел во 1967 година, како нов гитарист Во Парламентите.

Избор на купувачи..