• Неодамнешно
Кино серенада во сопственост на Ицак Перлман Џон Вилијамс
zoom_in

Кино серенада во сопственост на Ицак Перлман Џон Вилијамс

DEN 2.67

Количина на стоки
check Достапно на барање

Пред-Сопственост : Добра состојба. Како што може да очекувате, темата од Списокот На Шиндлер е вклучена. Постојат песни од музички комедии ("Тато Можеш ли Да Слушнеш од Мене? "Од Јентл, " ќе Те Чекам " Од Чадорите На Шербур). Прекрасните сола на перлман додаваат широчина и опсег на скоро сите композиции, демонстрирајќи дека тие работат и во концертната сала како и во кино. Кино серенада дојде како резултат на соработката во 1992 година на светскиот премиер филмски композитор, Џон Вилијамс, со еден од најдобрите виолинисти Во светот, Ицак Перлман, на резултатот за списокот на Епот На Холокаустот на Стивен Спилберг Шиндлер. Најкорисно, има некои незаборавни музички селекции од често занемареното царство на странскиот филм. Селекциите се чуден оџак кој случајно се исфрли од околу 50 години филмска историја. Дуото повторно се обедини за да создаде збирка извадоци од различни различни филмски резултати претставени во нови аранжмани кои се центрирани околу виолината На Перлман. ~ Еван Кетер, Кино Серенада Во Сопственост На Preи (ЦД 0074646300527) од Ицак Перлман / Џон вилијамс.

Избор на купувачи..