• Неодамнешно
Поставени бар и две столици
zoom_in

Поставени бар и две столици

DEN 1.00

Количина на стоки
check Достапно на барање

Една фиока за складирање. Една врата со складирање на кабинетот. Четири полици (две прилагодливи). Појавување на антички месарски метал одморот. Овој производ не е во согласност со стандардите за емисија на композитни производи за емисии на производи, како што е утврдено од Одборот за воздушни ресурси во Калифорнија. Извор : http : //www.arb.ca.gov/toxics/compwood/retailersfacts.pdf. Направено од цврсти материи од тврдо дрво, инженерски шуми и дабови фурнир врвови. Даб финиш. Столче : 18 in. W x 21,75 in. D X 46 in. H. Bar : 52 in. W x 21 in. D X 42 in. H. Упатства за склопување. Упатства за склопување. Една фиока за складирање. Една врата со складирање на кабинетот. Четири полици (две прилагодливи). Појавување на антички месарски метал одморот. Овој производ не е во согласност со стандардите за емисија на композитни производи за емисии на производи, како што е утврдено од Одборот за воздушни ресурси во Калифорнија. Извор : http : //www.arb.ca.gov/toxics/compwood/retailersfacts.pdf. Направено од цврсти материи од тврдо дрво, инженерски шуми и дабови фурнир врвови. Даб финиш. Столче : 18 in. W x 21,75 in. D X 46 in. H. Bar : 52 in. W x 21 in. D X 42 in. H. Упатства за склопување.

Избор на купувачи..